Cluj: acțiuni în sistem integrat- peste 130 de sancțiuni date.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

acțiuniPoliţiştii din cadrul Inspecatoratului de Poliţie Judeţean Cluj împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj şi ai Grupării mobile ,,Ştefan Cicio Pop,, Cluj-Napoca, precum şi poliţişti locali din cadrul Primăriei Cluj-Napoca continuă acţiunile în sistem integrat pentru, impunerea respectării măsurilor instituite ca urmare a modificărilor aduse prin HG 935/2020, pentru prevenirea răspândirii virusului COVID-19.

În ultimele 24 de ore, sub autoritatea Instituţiei Prefectului Cluj, peste 430 de forţe au acţionat în sistem integrat în întregul judeţ, fiind legitimate peste 2.250 de persoane şi verificate 282 de mijloace de transport în comun.

actiuni 1Urmare a abaterilor constatate, la nivel judeţean au fost aplicate un număr de 132 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de 21.500 de lei, toate ca urmare a nerespectării măsurilor de protecţie individuală.

Exemplu simnificativ:

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiul Cluj-Napoca au acţionat în  sistem integrat împreună cu celelalte forţe de ordine, fiind desfăşurate o serie de acţiuni punctuale.

Astfel, în intervalul orar 16.30-19.30, forţele implicate au verificat 58 de operatori economici şi aproximativ 40 de persoane.

Nerespectarea măsurilor impuse au condus la aplicarea a 9 sancţiuni contravenţionale în conformitate cu Legea 55/2020.

În intervalul orar 22.00-23.00, poliţiştii au continuat activităţile, fiind controlaţi 105 operatori economici.

Astfel, s-a constatat respectarea noilor măsuri intrate în vigoare, privind restricțiile de funcționare a agenților economici, toate spaţiile verificate fiind închise conform programului stabilit.

În intervalul orar 23.00-01.00, acţiunile au vizat interdicţia de circulaţie a persoanelor în afara locuinţelor sau a gospodăriilor, cu excepţiile expres prevăzute.

În acest context, au fost legitimate 97 de persoane, 15 dintre acestea neavând asupra lor declaraţie pe propie răspundere, adeverinţă eliberată de angajator sau legitimaţie de serviciu.

Acestea au fost sancţionate contravenţional conform Legii 55/2010.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj