Claudia Neacșu, un nou speaker la Transylvania Makeup Series.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

claudia neacșuClaudian make-up, Claudia Neacșu, este unul dintre cei mai cunoscuți makeup artiști ai momentului, atât la noi în țară cât și internațional.

Experiența sa în domeniu o clasează automat printre cei mai buni. Prin multă muncă, talent și tehnică a reușit de-a lungul anilor să-și formeze un stil propriu și să stabilească tipare în makeup.

Pe 13 septembrie te va inspira la Transylvania Makeup Series – The one with the seasons

Evenimentul Transylvania Makeup Series va avea loc în data stabilită, 13 septembrie 2020.

Bilete disponibile aici: https://www.xing-events.com/transylvaniamakeupseries.html

Transylvania Makeup Series înseamnă o serie de conferințe care vor avea loc anual, fiecare având o temă specifică în domeniul frumuseții, cu exactitate în zona de makeup și skincare.

Se adresează tuturor celor pasionați de domeniu (amatori), celor care doresc să dezvolte o carieră în această direcție și profesioniștilor.

Speakerii evenimentului sunt makeup artiști consacrați în domeniu, cu o experiență vastă.

Citește și:

Einat Dan Make-up artist – primul speaker anunțat la Transylvania Makeup Series

Transylvania Makeup Series – conferința hibrid din offline și online va avea loc pe data de 13 septembrie 2020 la Cluj Napoca

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj