Clasa veseliei la Polus Center

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Intra in clasa veseliei la Polus CenterCentrul comercial din inima Transilvaniei îi așteaptă weekendul acesta pe cei mici să ia parte la cele mai distractive workshopuri în cadrul Clasei Veseliei, unde pot câștiga numeroase premii. În plus, în fiecare zi, Profesorul Trăznit îi invită pe micuți la o aventură în lumea experimentelor spectaculoase. 

Cei mici sunt așteptați la Polus Center weekendul acesta să profite de ultimele zile de vacanță la Clasa Veseliei.

Pe 5 și 6 septembrie, copiii vor avea parte de distracție și vor putea câștiga în fiecare zi, prin tragere la sorți una din cele două tablete performante sau un set LEGO®.

Micuții se vor distra la workshopurile noastre unde vor crea creioane și carnețele personalizate, suporturi de creioane prin tehnica origami și semne de carte haioase. Și asta nu este tot. În fiecare zi, Profesorul Trăznit îi invită la o aventură în lumea experimentelor spectaculoase. Profesorul Trăsnit, cercetator genial dar extrem de ocupat, aiurit și împrăștiat se gândește să întemeieze o școală. Evident nici școala pe care profesorul și-o închipuie nu poate fi gândită în cadrul obișnuit și după normele uzuale. În noua școală a Profesorului Trăsnit vor fi aprofundate domenii precum Iceologia, Reactica, Jarologia, Mixologia, Fieldologia, Artele sau Recreatica. Pentru a putea demonstra importanța și necesitatea acestor discipline, Profesorul Trăsnit va exemplifica prin experimente fiecare domeniu de cercetare propus pentru programa lui școlară.

copiiClasa veseliei va avea loc între orele 14.00 – 18.00, în Piațeta Matei Corvin din incinta centrului comercial, lângă Biroul de Informații.

Mai mult, deoarece noul an școlar se apropie cu pași mărunți, magazinele din Polus Center au pregătit o mulțime de oferte cu această ocazie. Câteva dintre ofertele Back to school pot fi consultate accesând website-ul centrului comercial www.poluscentercluj.ro .

Polus Center Cluj este cel mai mare centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj