Circulația troleibuzelor, dată peste cap din cauza unui accident. Un șofer beat a lovit un stâlp al CTP

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
troleibuze CTPÎn jurul orei 10:00, pe strada Traian Vuia a avut loc un accident rutier in urma căruia circulaţia troleibuzelor a fost întreruptă până la remedierea problemelor de către reprezentanţii companiei de transport public.
Conform primelor informatii, un barbat care conducea un autovehicul înspre centrul municipiului, intr o curbă a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a intrat în coliziune cu un stâlp CTP, pe care l-a rupt.
Şoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o concentraţie de peste 0,80 mg/l alcool pur în aerul expirat.
troleibuze CTP 1Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs accidentul. Circulaţia este îngreunată în zonă, înspre centrul municipiului desfăşurându-se pe o singură bandă de circulaţie.
Recomandăm cetăţenilor să evite, pe cât posibil, intrarea în municipiul Cluj-Napoca prin zona în care s a produs accidentul.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj