CIRCA 500 KG DE LEGUME, CONFISCATE DE POLIŢIŞTI

piata
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Poliţiştii clujeni acţionează permanent pentru a combate comerţul ilicit şi transportul ilegal de mărfuri. Aproximativ 500 de kilograme de legume, fără documente de provenienţă au fost confiscate, în urma unor controale.

La data de 1 aprilie a.c., ora 17:00, poliţişti din cadrul Postului de Poliţie Comunal Ciurila au acţionat pentru prevenirea şi combaterea activităţilor comerciale ilicite şi a transporturilor ilegale de mărfuri.

În cadrul acţiunii, au fost depistaţi doi conducători auto, care transportau produse agro-alimentare cu autovehicule, fără a avea documente de provenienţă.

Pentru neregulile constatate, poliţiştii au fost nevoiţi să îi sancţioneze contravenţional pe cei doi bărbaţi, de 24 şi 26 de ani, ambii din judeţul Sibiu, conform prevederilor Legii 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi de producţie, comerţ sau prestări de servicii ilicite.

Totodată, cele aproximativ 500 de kilograme de legume au fost confiscate şi predate unei unităţi de profil în vederea valorificării.

Poliţiştii clujeni continuă acţiunile de prevenire şi combatere a faptelor antisociale.

Articole Noi