Cinema City se redeschide cu premiere și filme de Oscar la Iulius Mall.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Cinema City se redeschide de astăzi la Iulius Mall și propune premiere și filme de Oscar.

„Nomadland”, „Fast & Furious 9”, „Conjuring 3”, „A Quiet Place 2”, „Black Widow”, „The Suicide Squad” sunt doar câteva dintre mult așteptatele pelicule.

Toate vor rula pe marile ecrane din Iulius Mall Cluj.

Cinema City va fi începând de joi, 27 mai 2021, „sub lumina reflectoarelor”, iar clujenii se pot bucura din nou de experiențe inedite!

Și cum marile ecrane sunt făcute pentru marile vise, dă PLAY cu volumul la maxim și redescoperă emoția, acțiunea și poveștile.

Cei mici sunt așteptați cu daruri până pe 1 iunie. De ziua lor pot viziona avanpremiera Tom și Jerry sau Peter Rabbit: Fugit de acasă.

Atmosfera sălii de cinema, fotoliile confortabile, sunetul de calitate, imaginile 3D, toate revin din această săptămână „acasă”, în Iulius Mall. 

Cinema City pornește video-proiectoarele pe 27 mai

O zi cu o mare însemnătate în lumea cinefililor autohtoni: se împlinesc 125 de ani de la difuzarea primei proiecții cinematografice în România.

Sărbătorește cum se cuvine la Cinema City din Iulius Mall Cluj, popcornul este pregătit, sucurile sunt puse la rece, iar surprizele se anunță a fi pe măsură.

La Cinem City din Iulius Mall Cluj poți urmări „Oscarurile” într-o atmosferă de gală, împreună cu alți cinefili. 

„Nomadland”, este câștigător a trei premii Oscar, „Another Round”, a luat un Oscar pentru cel mai bun film străin. 

„Soul”, premiat cu un Oscar pentru cea mai bună animație, dar și alte producții captivante vor rula în prima săptămână de la redeschidere.

Luna iunie aduce la Cinema City în Iulius Mall Cluj continuarea mult așteptată a peliculă „Fast & Furious 9”

Filmele de acțiune „Black Widow” și „The Suicide Squad” vor crește nivelul de adrenalină din sala de cinema. Thriller-ul „A Quiet Place 2” te va transpune într-un univers post-apocaliptic, unde orice sunet îți va părea cel mai mare dușman.

Copiii au și ei parte de premiere, iar „Hotel Transylvania: Transformania” le va aduce zâmbetul pe buze.

Biletele sunt puse în vânzare iar Cinema City din Iulius Mall Cluj face fericită întreaga familie.

Astfel, în perioada 27 mai – 1 iunie, fiecare bilet cumpărat pentru cel mic îi aduce un pahar original Trolls sau Wonder Woman.

De 1 iunie puteți viziona împreună avanpremiera Tom și Jerry, care aduce personajele legendare pe un teren nou și le obligă să facă ceva de neimaginat: să lucreze împreună pentru a se salva.

Sau puteți alege avanpremiera Peter Iepurașul: Fugit de acasă, care promite să îi poarte pe cei mici într-o aventură plină de umor.

Cinema City este prezent în patru proiecte ale companiei IULIUS (Iulius Mall Cluj, Iași, Suceava și ansamblul Iulius Town Timișoara). 

Multiplexul din Iulius Mall Cluj, cel mai mare din oraș, operează zece săli de cinema, oferind publicului acces la cele mai noi producții.

Intră pe www.cinemacity.ro, descoperă noutățile cinematografice și lasă-te vrăjit de magia filmelor!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj