Cine va fi noul ministru al Dezvoltării? La 16.30 depune jurământul.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
constantean-santiere---Sevil-Shhaideh
Sursă foto: www.ziuaconstanta.ro

Primul Ministru, Victor Ponta, a trimis Preşedintelui o propunere de ocupare a fotoliului de ministru al Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice în persoana lui Sevil Shhaideh. Aceasta, conform presei naţionale va depune jurământul astăzi, la ora 16,30.

După cum relatează MEDIAFAX, Sevil Shhaideh este secretar de stat în acelaşi minister şi este fina lui Liviu Dragnea, dar şi a preşedintelului Consiliului Judeţean Constanţa. Lucru pe are de altfel, Liviu Dragnea l-a contestat spunând că musulmanii nu au naşi şi că a fost doar martor la nuntă.

Sevil Shhaideh este fost director al Direcţiei Sisteme Informatice din Consiliul Judeţean Constanţa, conducând ulterior, până în 2012 Direcţia Proiecte din Consiliul Judeţean Constanţa. Din 2012 este secretar de stat în ministerul condus de Liviu Dragnea.
Vă reamintim faptul că Liviu Dragnea a demisionat în 15 mai din postul de ministru al Dezvoltării Regionale şi  Administraţiei Publice după ce a fost condamnat la un an de închisoare cu supendare în cazul Referendumului de demitere al lui Traian Băsescu.

 

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj