A CINCEA EDIȚIE A TURNEULUI INTERNAȚIONAL OPEN SQUASH, ÎN WEEK-END, LA IULIUS MALL CLUJ

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

sqashPentru al cincilea an consecutiv, Iulius Mall Cluj găzduiește, în acest sfârșit de săptămână, cel mai mare turneu de squash organizat în România. Este singurul concurs de acest gen desfășurat pe un teren din sticlă, publicul pasionat de mișcare putându-i admira pe cei mai buni jucători de squash, din țară, dar și de peste hotare.

De vineri până duminică, în perioada 17 – 19 noiembrie 2017, în Atriumul Iulius Mall Cluj se va desfășura Turneul Internațional Romanian Open Squash, organizat de Asociația Club Sportiv Pro Squash. Ajunsă la cea de-a cincea ediție, competiția va aduce la Cluj-Napocaelita squash-ului național și internațional, peste 120 de jucători urmând să concureze pe terenul impresionant de sticlă.

squash 2Participanții străini din acest an vin din peste 20 de țări, printre care: Egipt, Pakistan, Noua Zeelandă, Brazilia, Spania, Cehia, Austria și Canada. Vor fi prezenți și jucătorii profesioniștiAqeel Rehman, Lyell Fuller, Bernat Jaume, foști campioni ai edițiilor precedente și cel mai bun jucător U17 din Egipt, țara care domină topul circuitului internațional profesionist. Miza acestei ediții sunt obținerea punctajelor cu greutate în competiția națională și în cea a circuitului profesionist internațional, dar și premiile în valoare de peste 7.000 de dolari.

squash 1Evenimentul este un prilej pentru publicul prezent în Iulius Mall Cluj de a descoperi un sport interactiv și de a experimenta practicarea acestuia. Și asta pentru că, pe parcursul celor trei zile, se vor derula concursuri cu premii substanțiale, dedicate celor interesați să afle mai multe despre squash. Detalii despre eveniment sunt disponibile pe site-ulwww.romanianopensquash.ro.

Turneul Internațional Romanian Open Squash se desfăşoară sub egida Federaţiei Române de Squash şi este organizat de Asociaţia Club Sportiv Pro Squash Cluj-Napoca.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj