Cicloturism, Drumetie, Targ cu produse locale.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Ce zici de o ieșire în natură cu familia?
Filiala RBL Cluj, împreună cu comunitatea La Vultureni, te invită la o zi de mișcare, aer curat și degustare de mâncare delicioasă, produsă local.

cicloturism

”În căutarea Silvoiței”-Cicloturism – Drumeție – Târg de produse locale.

Înscrierile se fac AICI.

Sâmbătă (12 Septembrie), la ora 10, în Comuna Vultureni, la Centrul de informare turistică (vezi adresa pe hartă). De acolo vom pleca pe traseu de biciclete sau drumeție, în funcție de opțiunea personală.

 

Traseele sunt accesibile și familiilor cu copii. La final, ne vor reuni la stadion în cadrul târgului cu produse locale ale producătorilor din comună.

Vrei să vii cu noi pe traseu?

Nu există taxă de participare, dar te încurajăm să achiziționezi din oferta de preparate delicioase făcute de localnici. Primii 100 de înscriși vor primi un cadou din partea organizatorilor.

Bine de știut:
 Sunt locuri de parcare lângă Centrul de informare turistică, pe terenul de fotbal.
 Traseul pentru biciclete are aproximativ 20 km și o dificultate 3 din 5 (1 – super usor, 2 – usor spre mediu, 3 – mediu, 4 – mediu spre dificil, 5 – dificil). Se recomandă bicicleta MTB, dar și o bicicletă ciclocross va face față cu brio.
 Pot participa și familii cu copii cu condiția ca acceștia să își asume ca se vor retrage în cazul în care copii nu pot păstra un ritm de deplasare de 10km/h (cu tot cu pauze).
 Dacă nu ai biciclete sau nu ai cu ce să le aduci, specifică acest aspect în formularul de înscriere si echipa Maros Bike va incerca sa ofere câteva biciclete spre inchiriere la fata locului.
 Bicicletete trebuie echipate corespunzător pentru circulația pe drumurile publice, fiecare participant având asupra sa kit de pană, cameră de rezervă și scule (pentru bicicletele ce nu au quick-release). Pompa se recomandă per familie sau grup.
 Casca este recomandată pentru persoanele peste 16 ani și obligatorie pentru cei sub 16 ani.
 Fiecare participant trebuie sa aiba asupra sa minimum 0.5l de apa sau bautura hidratanta de orice fel.
 Participarea în stare de ebrietate este interzisă. Consumul de băuturi alcoolice în timpul turelor este de asemenea interzis.
 În cazul în care vremea este însorită, se recomanda portul unei șepci/bandane pentru protecția solară și utilizarea unei creme solare. Persoanele alergice la mușcătura insectelor trebuie sa aibă asupra lor antihistaminice.
 Organizatorii pot interzice plecarea în tur pentru cei ce nu au bicicletele echipate corespunzator sau pentru persoanele sub 16 ani ce nu au cască (obligație legală). Deplasarea pe drumurile publice se va face cu respectarea OUG195/2002 cu modificările ulterioare.
 Pentru fiecare grup (C1 sau C1-sosea) participanții vor trebui să respecte indicațiile coordonatorilor și al voluntarilor. Este interzisă depasirea persoanei ce conduce grupul.
 În caz de accident se vor informa organizatorii la numărul de telefon: 0744340302 și, la nevoie, se va apela numarul unic de urgență 112. Se recomandă participanților să aibă instalată aplicația Apel112 pe telefonul mobil (variantă Android, variantă iOS).
 Evenimentul se desfășoară cu respectarea L61/1991 – privind ordinea publică și cu respectarea deciziilor CNSU cu privire la prevenirea răspândirii SARS-Cov2. În timpul interacțiunilor de la start și de la finish, precum și în timpul participării la sedința tehnică și la târgul de produse – purtatul măștii este obligatoriu pentru persoanele peste 5 ani.

Nu uita!

Eveniment: Vultureni – În căutarea Silvoiței. Cicloturism – Drumetie – Târg de produse locale.
Locație: Comuna Vultureni – Centrul de informare turistică Vultureni.
Data și ora: 12.09.2020 – ora 10:00
Organizatori: RBL Cluj, Colina Farm si GO4FUN România cu sprijinul Primăriei Comunei Vultureni și companiei Maros Bike.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj