CFR va cheltui peste 126 de milioane de lei pentru reabilitarea podurilor de cale ferată peste Dunăre

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

poduri126,9 milioane de lei, fără TVA vor fi investiţi în reabilitarea podurilor de cale ferată peste Dunăre. CFR a semnat, ieri, un contract cu o asociere de companii ce vor efectua lucrările într-un termen de 23 de luni.

Conform Mediafax, licitaţia pentru acest proiect a fost organizată în luna februarie şi au fost depuse oferte din partea unei companii şi a trei asocieri de comanii. Arcada Company – Metabet – Compania Construcţii Feroviare au câştigat licitaţia, iar lucrările vor începe în maxim 42 de zile de la trimiterea acordului contractual către antreprenor.

Realizarea proiectului “Lucrări de reabilitare a podurilor de cale ferată peste Dunăre – km 152+149 şi km 165+817, linia CF Bucureşti – Constanţa” va duce închiderea alternativă a circulaţiei feroviare pe cele două fire, dar pentru ca desfăşurarea traficului feroviar să nu fie afectată vor fi folosite podurile vechi.

Sursă foto: Mediafax.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj