CFR e pregătită să înceapă un nou drum

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

articol cfr

by Richard_of_England

Copyright © 2008-2015 ImageCodr.org.

Licensed under Creative Commons Attribution 2.5 License

Vacanța fotbaliștilor din Liga 1 s-a încheiat înainte să înceapă, astfel că echipele se pregătesc deja de plecarea în cantonamente. Printre acestea se află și CFR Cluj, formație care și-a primenit lotul în scurta pauză din intersezon, aducând jucători după rețeta binecunoscută: miza pe străini, în special portughezi.

Nume ca Daniel Filipe (fundaș, 25 de ani), Vitor Bruno (fundaș, 25 de ani) sau Filipe Nascimento (mijlocaș, 20 de ani) nu spun prea mult acum, însă nici despre Tony sau Cadu nu se credea la început că vor ajunge idoli în Gruia. Mai interesant de urmărit în prezent este atacantul spaniol Cristian Lopez (26 de ani), care a venit de la Burgos, acolo unde a marcat 13 goluri în 36 de partide, după ce în trecut a mai activat la echipele secunde ale unor cluburi celebre ca Real Madrid și Valencia.

Pe lângă aceștia și-au făcut loc în lotul feroviar doi jucători autohtoni cu state vechi în fotbalul românescu. Este vorba de portarul Traian Marc, care a  trecut sezonul trecut prin curtea lui Dinamo, și de Lucian Goian, un alt fost „câine”, sosit de la FC Brașov.

Chiar dacă s-au despărțit de câțiva jucători de valoare precum Ciprian Deac, Chanturia, Sulley Muniru sau Ferebory Dore, clujenii abordează cu optimism următoarea stagiune, în care vor să încheie cât mai sus. Conform președintelui clubului, Iuliu Mureșan, „obiectivul este play-off-ul, la titlu nu ne gândim, e prea mult deocamdată” – declarație care dezvăluie intențiile lui CFR de a fi în continuare un nume de referință în Liga 1, competiție care se va pune în mișcare la jumătatea lunii viitoare, aducând cu sine deja celebrele pariuri online de care microbiștii sunt îndrăgostiți.

Evident că fanii feroviarilor își permit să se gândească și la titlu, mai ales că echipa a terminat pe locul 3 în sezonul trecut, în condițiile unui context extrem de dificil, în care problemele financiare și penalizarea cu 24 de puncte dictată de FRF anunțau colapsul. Fotbaliștii pregătiți de Francisc Dican au continuat totuși să dea totul pe teren și să spere într-o schimbare miraculoasă de situație, care a venit în cele din urmă odată cu verdictul favorabil de la TAS. Pe undeva, suporterii sunt îndreptățiți acum să spere că favoriții le vor oferi și mai mult, după ce au trecut anevoiosul test de caracter în acea perioadă crâncenă.

Deocamdată, însă, CFR o ia cu începutul, care înseamnă cantonamentul din Italia, programat în intervalul 23 iunie – 4 iulie. Este perioada de acumulări fizice, de conturarea relațiilor de joc și, mai ales, de consolidarea acelui spirit de luptător care i-a ajutat pe fotbaliști să reziste pe finalul stagiunii trecute, în momentele în care mulți se grăbeau să le cânte prohodul. Dacă acest spirit se menține și în campania viitoare, una care se anunță foarte grea din punct de vedere sportiv, având în vedere noul format cu play-off si play- out, atunci CFR ar putea fi din nou în vârful ierarhiei, postură cu care a fost destul de obișnuită în ultimul deceniu.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj