CERCETAT PENTRU ÎNŞELĂCIUNI CU LUCRĂRI DE TERMOIZOLARE

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

termoizolatieUn bărbat, care ar fi pretins că este administratorul unei firme din Turda, este cercetat de poliţişti pentru înşelarea a 13 persoane cu privire la executarea unor lucrări de termoizolare a locuinţelor.

În urma cercetărilor efectuate de poliţiştii de investigare a criminalității economice din cadrul Poliţiei municipiului Turda, s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale faţă de un bărbat, de 38 de ani, din Turda, pentru înşelăciune.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 2013-2014, în calitate de reprezentant al unui agent economic din Turda, cel în cauză ar fi indus în eroare 13 persoane, de la care ar fi încasat diferite sume de bani. Bărbatul s-ar fi angajat să execute lucrări de termoizolare a locuințelor, însă după încasarea contravalorii nu și-ar mai fi executat obligațiile asumate și nu ar fi restituit sumele încasate.

Totodată, în urma investigaţiilor s-a stabilit că persoana în cauză și-ar fi atribuit statutul nereal de administrator al firmei din Turda pentru a întări convingerea clienţilor cu privire la caracterul real al serviciilor oferite. În această calitate ar fi întocmit şi contracte, facturi și chitanțe cu antetul societății amintite.

Prejudiciul total reclamat de persoanele vătămate este de aproximativ 24.000 de lei.

Cercetările continuă în cauză pentru stabilirea circumstanţelor exacte în care s-au comis faptele ilicite şi pentru recuperarea prejudiciului creat.

Pentru a nu fi victime ale acestui gen de fapte, poliţiştii vă recomandă să manifestaţi prudenţă când încheiaţi relaţii comerciale şi să verificaţi, pe cât posibil, veridicitatea calităţii invocate de persoana căreia urmează să îi daţi bani.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj