Cel mai mare eveniment LEGO® al anului la Polus Center

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

LEGO NINJAGO la Polus Center_landscapePolus Center Cluj împreună cu LEGO® România îi așteaptă weekendul acesta pe cei mici să ia parte la evenimentul LEGO® Ninjago. Copiii vor intra în lumea minunată LEGO® și vor avea ocazia să demonstreaze că sunt adevărați ninja. 

Am aflat că există luptători ninja printre noi și am pornit în căutarea lor. Așadar, în weekendul 23-24 mai, îi așteptăm pe toți prichindeii, să ne demonstreaze că sunt adevărați ninja, la cel mai mare eveniment de construcție LEGO® al anului: LEGO® Ninjago.  Copiii vor avea parte de o mulțime de activități distractive, concursuri cu premii și multe suprize.

Evenimentul va avea loc în piațeta Matei Corvin, lânga Biroul de Informații din incinta centrului comercial, între orele 12.00 la 20.00.

Polus Center Cluj este cel mai întins centru comercial pe un singur nivel din România şi cel mai mare complex multifuncţional din Transilvania. Cu o suprafaţă închiriabilă de peste 60.000 mp, Polus Center Cluj înglobează peste 186 de magazine, printre care un multiplex cu 8 săli de cinema şi un hipermarket Carrefour şi pune la dispoziţia clienţilor săi 2.500 de locuri de parcare. Polus Center Cluj este deţinut de către grupul austriac  Immofinanz şi se află în administrarea Immofinanz Center Management România SRL.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj