Cea de a 6-a ediţie a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca va avea loc duminică.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
maraton internationa 3
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Duminica, 10 aprilie 2016, intre orele 7 si 16 se va desfasura a 6-a editie a Maratonului International AROBS Cluj-Napoca, la care sunt asteptati peste 4000 de participanti din tara si strainatate.

Toate locurile la maraton, semimaraton, crosul de 10 km și maraton ștafetă de la a 6-a ediție a Maratonului Internațional AROBS Cluj-Napoca s-au epuizat. Vineri și sâmbătă te mai poți înscrie la Crosul BT (5km) și doar sâmbătă îl mai poți înscrie pe cel mic la Crosul Copiilor Auchan. Săptămâna aceasta nu vom mai face înscrieri la probele tehnice și nici transferuri de locuri, au anunţat organizatorii.

Îți reamintim că poți să îți activezi asigurarea de concurs pe care o pune la dispozitie gratuit sponsorul Aegon. Detalii găsești aici: https://www.aegonmarket.ro/maraton/

Vineri, sâmbătă și duminică îți poți ridica kit-ul de concurs în următorul interval orar:

maraton

Pentru a veni in sprijin, pentru a evita blocajele in trafic si pentru buna desfasurare a evenimentului, va informam ca anumite strazi din zona centrala a orasului si adiacente vor fi inchise traficului rutier pe perioada desfasurarii competitiei.

Traseul care include aceste strazi este urmatorul: Zona Cluj Arena – Splaiul Independentei – str. G.Cosbuc (partial) – str. Cardinal I. Hossu – str. G. Baritiu –str. Emil Isac – str. Gh. Sincai – str. Napoca – str.Universitatii – str.I.C.Bratianu – B-dul Eroilor – str.Baba Novac – str. Iuliu Maniu – str. Regele Ferninand – str.Baritiu – Pod Napoca – str. 1 Decembrie 1918 (de la Hotel Napoca pana dupa restaurantul SINAIA, cart. Grigorescu) – Pod Garibaldi – Splaiul Independentei – zona Cluj Arena.

Asociaţia sportivă Runners Club activeaza din 2010, având ca obiectiv principal promovarea alergării ca sport de masa. Runners Club organizează evenimente sportiv de amploare destinat alergării: concursuri de alergare, cross-uri, maratoane.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj