Ce pot face clujenii în cazul excesului de mâncare şi care sunt farmaciile deschise 24 de ore de sărbători?

mancareClujenii care se confruntă cu probleme de sănătate fie că fac un exces de mâncare sau de băutură, dar şi cei care se confruntă cu alte probleme de sănătate trebuie să ştie că vor exista farmacii deschise şi în perioada de sărbători, dar şi medici care vor fi de gardă.

Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Cluj a anunţat că asistenţa medicală de urgenţă prespitalicească şi spitalicească este asigurată în permanenţă în perioada Sărbătorilor Pascale 11-13 aprilie 2015 în toate unităţile sanitare publice, pentru toate specialităţile medico-chirurgicale şi stomatologice.

Conform acestora, în  Municipiul  Cluj-Napoca,  pentru  populaţia  adultă  urgenţele medico-chirurgicale  se  vor  adresa  Unităţii  de  Primire  Urgenţe  din  structura Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Cluj, strada Clinicilor nr. 3-5, iar pentru copii la Unitatea de Primire Urgenţe din structura Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii Cluj-Napoca, strada Moţilor nr. 68.

prajituri sarbatoriÎn teritoriul  Judeţului  Cluj,  respectiv  în  Municipiile Turda,  Câmpia Turzii,  Dej,  Gherla  şi  Oraşul Huedin,  serviciile  de  urgenţă  sunt  asigurate  prin Compartimentele de Primiri Urgenţe şi Camerele de Gardă ale spitalelor.

Deasemenea, pentru urgenţe minore, populaţia se poate adresa la Centrele de Permanenţă care funcţionează în zilele de sărbători legale în program permanent, 24 ore:

–  Cluj Napoca, str. Băiţa nr. 9

–  Turda, Calea Victoriei nr. 7C

–  Mociu, str. Principală nr.88

Asistenţa  medicală  de  urgenţă  stomatologică  funcţionează  pentru adulţi  şi  copii,  în  permanenţă,  pe toată  această  perioadă,  în  Municipiul  Cluj-Napoca, Str. M. Eminescu nr. 16.

Serviciul  de Ambulanţă  al  Judeţului  Cluj  funcţionează  în  regim de permanenţă şi poate fi apelat la numărul de telefon 112.

Farmaciile care asigură serviciul permanent sunt:

farmacii

 

Articole Noi