Ce are in comun primarul din Floresti cu ecologia (PER)? Raspuns:PRAFUL, NOROIUL si BETONUL

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

per suleaPrimarul comunei Floresti a trecut la Partidul Ecologist Roman. Anuntul a fost facut chiar de catre presedintele Partidului Ecologist Roman, Danut Pop. 

Dupa ce PNL l-a desemnat candidat pentru functia de primar la alegerile locale din acest an pe Bogdan Pivariu, actualul primar a declarat in repetate randuri ca va candida independent. Iata ca acesta a devenit presedinte al Partidului Ecologist Roman Cluj, de ieri, dupa cum a anuntat Danut Pop, presedintele la nivel national al partidului.

PER lovește în fieful PNL: primarul celei mai mari comune din România trece la ecologiști. Incepând de astăzi, Șulea Horia- Petru, primarul de la Florești, devine presedintele Filialei Cluj a Partidului Ecologist Român, se arata pe pagina de facebook a lui Danut Pop, presedinte PER.

Ar fi putut fi o gluma proasta daca nu ar fi aparut anuntul pe pagina de facebook a lui Danut Pop, presedinte PER. Ei bine, o ironie la adresa locuitorilor din comuna Floresti este cu siguranta caci nu putem gasi prea multe puncte comune pe care le-ar putea avea in comun primarul cu Partidul Ecologist Roman si in speta, cu ceea ce inseamna ecologie.

Intr-o comuna in care constructiile nu se mai opresc, santierul este intalnit la fiecare pas si in fiecare zona a celei mai mari comune din tara, locuitorii se plang deja de ani intregi ca in comuna nu sunt suficiente spatii verzi, nici locuri de joaca destinate copiilor si chiar de probleme in privinta deseurilor. Nu discutam despre colectarea selectiva pentru ca ea nu exista in acest moment in comuna.

Sa vorbim despre strazile necuratate sau in cel mai fericit caz, de 2 ori pe an? Sa vorbim despre praful pe care il inhalam in aceasta comuna tocmai pentru ca pe strazile comunei nu se curata si nu se gasesc spatii verzi, despre aleile inguste asfaltate sau nu dintre blocuri sau despre orice alt aspect din categoria „ecologic”? Sau poate despre cum sunt incurajati si sustinuti fermierii de la Floresti?

Desi beneficiaza de prezumptia de nevinovatie pana la o sentinta definitiva, actualul primar al comunei Floresti este condamnat de prima instanta la inchisoare cu suspendare pentru fapte asimilate coruptiei iar PER se pare ca nu are nicio problema nici cu activitatea de pana acum a primarului care se afla la conducerea comunei de 8 ani in calitate de primar si alti 4 de cand era viceprimar dar nici cu problemele de natura penala pe care acesta le are.  Despre asta puteti afla mai multe AICI.

Sursa Foto: www.facebook.com/Dănuț-Pop

 

 

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj