Cătălin Condurache şi Sandy Deac, în această seară pe terasa Muzeului Etnografic

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

condurache si deacCătălin Condurache şi Sandy Deac vor cânta folk adevărat în această seară pe terasa Muzeului Etnografic al Transilvaniei (str. Memorandumului nr. 21, în incinta muzeului).

Noi suntem Cătalin Condurache şi Sandy Deac, iar prin prezentul răvaş vrem să vă invităm la un pahar live de folk de calitate şi o porţie de veselie preparată pe loc, la ceaun! Dacă nu ne ştiţi, e momentul perfect să ne cunoaşteţi în cadrul unui eveniment muzical de excepţie care va avea loc în acest weekend, la Cluj-Napoca: GOLDEN FOLKS. Şi, dacă ne ştiţi, nu mai e nevoie să vă garantăm că o să vă simţiţi de milioane, fără a cheltui milioane!

Golden Folks va avea loc în această seară începând cu ora 19.30, iar biletul de intrare costă 25 de lei şi include o porţie de preparat la ceaun.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj