Carmen, celebrul titlu revine într-un spectacol seducător și exuberant luni, 23 martie

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

23mart15_Carmen (2)Opera Naţională Română din Cluj-Napoca are plăcerea de a vă invita luni, 23 martie, ora 18.30, la o reprezentație de excepție a uneia dintre cele mai fermecătoare și renumite dintre opere: ”Carmen”, de Georges Bizet. Titlul de mare celebritate se va bucura de prezența dirijorului invitat special Vladimir Lungu, Director Muzical al Operei de Stat Mersin din Turcia, o prezență aclamată a scenelor lirice europene, onorat cu distincția ”Dirijorul Anului 2013” de către Lions Club Opera Awards Turcia.

”Carmen”, o operă în patru acte, ne introduce în Sevilla anilor 1820, conturând povestea tragică a protagonistei, o gitană senzuală şi efervescentă, prinsă între două iubiri pasionale: cea a soldatului Don José şi a toreadorului Escamillo. Tumultuosul fir narativ ne poartă printre intrigi şi trădări, dragoste şi răzbunare, care o determină pe Carmen să renunţe la dezertorul Don José în favoarea toreadorului, declanşând răzbunarea supremă a celui dintâi.

Luni, 23 martie, aceeași poveste va prinde viață, aducând pe scenă o distribuție îndrăgită de publicul clujean: Liza Kadelnik (Carmen), Cristian Mogoșan (Don José), Fülöp Martin (Escamillo), Irina Săndulescu Bălan (Micaela), Daniela Mureșan-Chișbora, Ștefania Barz, Bogdan Nistor, Florin Pop, Cristian Hodrea, alături de soliștii balerini Gabriela Sima, Dorina Lucaciu, Raluca Gherman, Mircea Baritchi, Valentin Mihăilă. Conducerea muzicală este realizată de dirijorul Vladimir Lungu. Spectacolul se va bucura, de asemenea, de participarea Corului de copii ”Junior VIP”, dirijat de Anca Mona Mariaș.

Biletele spectacolului sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală, în reţeaua Eventim (magazinele Orange-
inclusiv Orange Shop Dej şi Turda, Germanos, Vodafone, Domo, Librăriile Cărtureşti, Humanitas) şi online pe www.eventim.ro.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj