Cardul ISIC pentru elevi, student și profesori ajunge la Cluj

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

ISICISIC  (International  Student  Identity  Card),  singuralegitimație studențească recunoscută la nivel internațional în peste 130 de țări, ajunge la Cluj.Venirea legitimaţiei ISIC în oraşul nostru  va fi  “salutată” printr-un eveniment surpriză ce vaavea loc la începutul lunii octombrie.

Cu ajutorul ISIC, studenţii vor avea gratuitate/reducere la abonamentele de transport în comun (CTP). Mai mult de atât, legitimaţia le ofera posesorilor accesul la o rețea de peste 126.000 de locații dinîntreaga lume şi peste 2.000 de locaţii din România,  în care vor beneficia de oferte de tip 1+1 gratuit, reduceri de prețuri și multe alte oferte speciale la partenerii ISIC în toate categoriile deinteres pentru tineri: restaurante, puburi, școli de șoferi, cinematografe, centre de înfrumusețare,librării, centre de limbi straine, magazine de îmbrăcăminte/încălțăminte etc.

Pentru a veni în sprijinul elevilor și studenților din oraș, din această toamnă ISIC (InternationalStudent  Identity  Card)  este  disponibil  și  la  Cluj,  cel  mai  important centru  universitar  din Transilvania în care, în acest an, vor studia peste 75.000 de studenți.

Andrei Munteanu -Reprezentant ISIC Cluj a declarat: Sunt convins ca ISIC-ul va deveni cel maibun companion al studenţilor din oraşul nostru, datorită beneficiilor pe care le aduce acestora.Mai  mult,  având  în  vedere  faptul  că  municipiul  Cluj-Napoca  a câştigat  titlul  de  Capitală Europeană a Tineretului 2015, va atrage atenţia unui număr important de studenţi din întreagaEuropă,  marea  lor  majoritate  având  legitimaţia ISIC,  astfel  contribui  chiar  la  dezvoltarea economică a municipiului. Ne bucurăm că ISIC a ajuns în sfârşit în oraşul nostru!

Pe lângă ISIC (International Student Identity Card) ce este destinat elevilor şi studenţilor, toamnaaceasta mai vine cu o noutate în Cluj: legitimaţia ITIC (International Teacher Identity Card), o legitimaţie ce vine în sprijinul profesorilor, oferindu-le acces la o reţea cu numeroase beneficii. Atât ISIC cât şi ITIC, sunt legitimaţii susţinute şi recomandate de UNESCO, pot fi folosite şi  înafara granițelor țării, fiind un real ajutor pentru cei care călătoresc în vacanţă, pentru cei care studiază în alte ţări sau sunt înscrişi în programe de tip work&travel.

Despre ISIC:

Înfiinţat în 1953 ISIC (International Student Identity Card), singura legitimaţie care atestă la nivel global statutul de elev şi student, a sărbătorit 60 de ani de existenţă în anul universitar 2012-2013.  Având  susţinerea  şi  recunoaşterea  UNESCO,  precum  şi  a  numeroase  instituţiiguvernamentale, legitimaţia se emite în 130 de ţări la un număr de peste 4,5 milioane de studenţi,numărul acestora fiind în continuă creştere. ISIC a fost creat  ca şi  instrument principal  pentru a  susţine  tinerii  permiţându-le  acestora să călătorească peste tot în lume, să descopere  ţări noi, culturi şi limbi diferite – în scopul de apreveni  conflictele  culturale  şi  sociale.  Deşi  ideea  de  a  călători  rămâne  unul  din cele  mai importante aspecte care stau la baza legitimaţiei, portofoliul facilităţilor oferite de aceasta este din ce în ce mai extins, oferind soluţii la toate nevoile studentului din ziua de azi.

Elevii şi studenţii români se pot bucura în prezent de facilităţi nu doar atunci când călătoresc înstrăinătate ci şi în România în peste 2000 de locaţii din domenii de interes pentru ei. Viaţa deelev şi student poate fi mult mai ieftină cu legitimaţia ISIC. La nivel local, studenţii pot beneficiade reduceri  consistente la şcoli  de şoferi,  cinema, centre de înfrumuseţare, librarii,  fast  food, magazine îmbrăcăminte/încălţăminte.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj