marți, martie 21, 2023

Câmpia Turzii: verificări pentru respectarea măsurilor Covid-19.

verificariPolițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii și a Secției 4 Poliție Rurală au desfăsurat acțiuni pe raza de competenţă în vederea prevenirii răspândiri noului tip de coronavirus, menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică şi creşterea gradului de disciplină rutieră în rândul participanţilor la trafic. 

Acţiunile s-au desfăşurat în perioada 8-9 august a.c., acţionându-se atât în municipiu cât şi în comunele arondate.

Poliţiştii au legitimat 110 persoane şi au verificat 90 de vehicule. Totodată, au fost verificate terase, săli de jocuri de noroc şi unităţi alimentare.

În urma neregulilor constate, au fost aplicate 58 de sancţiuni contravenţionale, majoriatea dintre acestea pentru abateri ale normelor rutiere în vigoare.

Poliţiştii rutieri au aplicat 32 de sancţiuni conducătorilor auto care au depăşit viteza legală de deplasare, fiind reţinut un permis de conducere pentru o perioadă de 90 de zile, pentru depăşirea vitezei legale cu peste 50 km/h.

La acţiuni au participat şi jandarmi din cadrul Inpectoratului de Jandarmi Jedeţean Cluj şi poliţişti locali din cadrul Primăriei Câmpia Turzii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi