Campanie de sterilizare a câinilor gratuită în perioada 12-14 iunie la Cojocna

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

sterilizareAsociaţia Nuca Animal Welfare va fi prezentă în zilele de 12, 13 şi 14 iunie 2015, la Complexul Comercial COJOCNA, unde va desfăşura o acţiune de sterilizare GRATUITĂ pentru câinii cu şi fără stăpân.

„Vom aduce medici veterinari recunoscuţi pentru profesionalismul şi experienţa lor, dr. Aurelian Ştefan şi echipa sa de la Romanian Animal Rescue”, a nunta organizatorii.

Scopul acestei actiuni este de a reduce numărul de câini fără stăpân prin prevenirea montelor nedorite şi a abandonului canin, aplicând singurele soluţii dovedit-eficiente în alte ţări europene.
Amintim faptul că sterilizarea este recomandată de specialiştii în medicina veterinară pentru câinii de rasă mixtă, dar şi pentru cei de rasă omologată de la care nu se doresc pui, fiind benefica pentru sănătatea câinelui. Astfel stăpânul câinelui va fi scutit de potenţialele costuri şi neplăceri, prin prevenirea apariţiei tumorilor şi piometrului şi vor putea să supravegheze cu mai mare usurinţă câinele, deoarece acesta va avea în urma sterilizării o antenţie sporită asupra stăpânului şi teritoriului. Această campanie este destinata in primul rand câiniilor cu şi fără stăpân de pe raza comunei Cojocna, totuşi, dacă aveţi sau ştiţi o pisică de la care nu se doresc pui, puteţi să o aduceţi şi pe ea pentru a fi sterilizată.
Locuitorii comunei Cojocna sunt asteptaţi să vină împreună cu câinele deţinut pentru sterilizarea GRATUITA a acestuia. Este obligatoriu ca detinatorul să aibă asupra lui cartea de identitate şi pe cat posibil carnetul de sănătate al căţelului.

CĂUTAM VOLUNTARI care să se alăture puţinilor voluntari vechi ai echipei noastre. Persoanele care doresc să participe la această campanie sunt rugate să ne scrie la asociatia_nuca@yahoo.com, asociatianuca@gmail.com sau să contacteze un voluntar Nuca pe care îl cunosc.
Pentru că orice campanie de sterilizare reprezintă un real efort pentru asociaţia noastră, iar activitatea noastră se bazează în totalitate pe donaţiile obţinute, suntem recunoscători pentru orice donaţie.
Donaţiile în bani primite, ne vor ajuta să efectuăm mai multe sterilizări, dar şi să oferim alte tratamente de urgenţă animalelor care sunt aduse în cursul campaniei.

Pentru donaţii financiare vă punem la dispoziţie următoarele conturi bancare:
Asociatia NUCA – Animal Welfare
Cod fiscal : 29 265 286
Cont in Lei IBAN: RO18RNCB0112138479500001
Cont in Euro IBAN: RO88RNCB0112138479500002
sau pe Paypal la adresa donate@nuca.org.ro
Apreciem fiecare sterilizare sponsorizată, căci ea poate însemna mai puţin cu 10 caţei nedoriţi în fiecare an, şi totodată o sansă în plus la adopţie pentru alţi 10 căţei deja abandonaţi!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj