Calendarul Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

federatia shareFederaţia SHARE Cluj-Napoca va anuţa în următoarea lună programul activităților din cadrul proiectului de interes național, Capitala Europeană a Tineretului – Cluj-Napoca 2015. Indiferent de domeniul în care activează (educaţie, sport, turism, divertisment, cultură, mediu etc.), operatorii culturali, organizatorii de evenimente sau iniţiatorii de diverse proiecte care vizează sectorul de tineret sunt invitaţi să îşi înscrie proiectul în Calendarul Capitalei Europene a Tineretului.

Data limită de înscriere este 10 decembrie 2014 iar modalitatea de înscriere e simplă: completarea unui formular pe www.cluj2015.ro.

“În ultimul an am avut sute de întâlniri cu tineri sau persoane cu experiență, cu reprezentanți ai mediului privat, administrativ, academic, în urma cărora am reușit să creăm conexiuni semnificative. Le mulțumim pentru deschiderea de până acum față de proiectele sectorului de tineret din România. Sperăm să continuăm să concretizăm cât mai multe parteneriate care să contribuie la ceea ce fiecare dintre noi ne dorim pentru Clujul anului 2015. Clujul are o dinamică excepțională iar Capitala Europeană a Tineretului este a acelor persoane cu inițiative valoroase, cu idei și proiecte în lucru, care doresc să fie parte a călătoriei din 2015, indiferent dacă au inițiat parteneriate cu Federația Share sau nu.” a declarat Vlad Pop, președintele Federației SHARE Cluj-Napoca.

Pe lângă proiectele propuse de echipa Federației Share Cluj-Napoca, ale celor 36 de organizații de tineret membre, programul Capitalei Europene a Tineretului va cuprinde pentru vizitatorii Clujului toate manifestările reprezentative pentru comunitatea locală. Clujul are șansa de a se poziționa puternic pe harta mentală a tinerilor europeni și nu numai. Astfel, echipa “Cluj 2015” îi invită pe toți cei interesați să își înscrie proiectul în Calendarul Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015 prin formularele publicate pe www.cluj2015.ro.

“Capitala Europeană a Tineretului este un proiect deschis și îi invităm pe toți clujenii să își pună amprenta pe programul anului 2015. Sprijinul comunității este esențial pentru succesul acestui proiect și avem încredere că organizatorii evenimentelor consacrate vor fi un exemplu de implicare și susținere pentru Cluj-Napoca 2015.” a declarat Bogdan Buta, director general al Federației SHARE Cluj-Napoca.

Proiectele pe care organizatorii doresc să le facă publice vor fi incluse într-un calendar online pe www.cluj2015.ro, astfel încât orice clujean, vizitator sau turist din România și străinătate să poată avea o imagine de ansamblu asupra a ceea ce se întâmplă la Cluj în 2015 în toate domeniile, de la spectacole la evenimente educaționale, de la tururi ghidate la conferințe ș.a.m.d.

Organizatorii de evenimente vor putea utiliza acest instrument pentru a-și programa activitățile în perioada cea mai potrivită iar echipa Capitalei Europene a Tineretului, Cluj-Napoca 2015 va analiza fiecare propunere pentru a vedea în ce măsură poate contribui la dezvoltarea, implementarea și succesul proiectului respectiv. Inițiatorii de proiecte care nu sunt deja în legătură cu echipa “Cluj 2015” vor fi contactați pentru a analiza împreună posibilitățile unei colaborări.

Detalii suplimentare: info@cluj2015.ro; www.cluj2015.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj