BUNE PRACTICI ÎN INOVARE URBANĂ LA CONFERINȚA DIALOGURI URBANE ORGANIZATĂ DE CENTRUL CULTURAL CLUJEAN

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Dialoguri urbane 2018Centrul Cultural Clujean organizează cea de-a doua ediție a conferinței Dialoguri Urbane în 5 noiembrie 2018, la BTarena (Sala Polivalentă), Cluj-Napoca. Dialoguri Urbane face parte din programul Cluj 2.1 | Fondul de Inovare și propune un schimb de bune practici în inovare urbană pentru grupurile de cetățeni, specialiști din sectorul public, academic și cel de afaceri implicați în activitățile programului. Ediția din acest an se va axa pe rezultatele proiectelor pilot implementate în perioada 2017-2018 și conectate cu mobilitatea urbană și viitorul pieței muncii.

În cadrul conferinței vor fi prezentate cele mai importante modele internaționale de inovare urbană, care sunt în acest moment implementate în Irlanda, Italia și Statele Unite ale Americii. Acestea vor fi reflectate cu demersurile existente pe plan local și se vor dezbate modele instituționale relevante pentru sprijinirea inovării urbane pentru o mai bună calitate a vieții.

Dialoguri Urbane va reuni 100 de specialiști în inovare urbană și socială, politici publice, cercetare-dezvoltare în mediul academic și cel de afaceri, parteneriate publice-private și membri ai Centrului Cultural Clujean. Evenimentul este deschis publicului larg în limita a 20 de locuri, iar participarea se face gratuit, pe bază de înscriere la: www.cluj21.ro/editia-2018/. Conferința se va desfășura în limba engleză, fără traducere în limba română.

Invitație - Dialoguri UrbaneDialoguri Urbane face parte din programul Cluj 2.1 | Fondul de Inovare, un mecanism ce sprijină grupuri de cetățeni, specialiști din mediul academic și cel de afaceri în prototiparea de soluții alternative la probleme ale orașului identificate împreună cu Primăria Cluj-Napoca și conectate cu mobilitate  urbană, locuire și viitorul pieței muncii.

Cluj 2.1 | Fondul de inovare este unul dintre proiectele finanțate prin programul Urban Innovative Actions al Comisiei Europeane cu suma de 5,6 milioane de euro pentru perioada 2019-2021.
Cluj 2.1 | Fondul de Inovare este un program al Centrului Cultural Clujean, finanțat de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și de companiile Banca Transilvania, Evozon, Accenture în România, Arxia, IQuest, SYKES Romania și German Marshall Fund prin programul „Transatlantic Leadership Initiative” (TLI) și „BUILD Ideas into Action”.

Despre Centrul Cultural Clujean
Centrul Cultural Clujean este o organizație non-guvernamentală de cultură și dezvoltare urbană a cărei misiune este de a mobiliza cultura, în parteneriat cu alte sectoare, pentru a contribui la transformarea socială și dezvoltarea urbană. Cei 70 de membri ai Centrului Cultural Clujean sunt organizațiile și instituțiile culturale locale, universitățile clujene, cluburile și clusterele de afaceri, organizații ale societății civile, administrația locală și regională.
Centrul Cultural Clujean este sprijinit de Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca și Consiliul Județean Cluj.

Parteneri: Banca Transilvania, URSUS.
Mai multe detalii: www.cccluj.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj