Boc: 450 de copii din familii defavorizate vor primi ghiozdane echipate pentru noul an şcolar

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

boc450 de copii ai Direcţiei de Protecţie Socială se vor bucura de un început de an şcolar ca orice alt copil. Primarul Municipiului Cluj-Napoca a anunţat că vor fi cumpărate 450 de ghiozdane echipate corespunzător. Costul unui astfel de ghiozdan se ridică la valoarea de 50 lei.

Vom cumpăra 450 de ghiozdane echipate cu rechizite şcolare pentru copiii din familiile defavorizate. Cele 450 de ghiozdane vor avea un echipament minimal. Costul unui ghiozdan echipat va fi de 50 de lei. La fel ca în fiecare an, vom avea grijă de copiii care sunt în evidenţa Direcţiei de Protecţie Socială pentru ca şi ei să poată să înceapă şcoala în condiţii optime, a spus Emil Boc.

Costul total al celor 450 de ghiozdane echipate cu cele necesare unui elev se ridică la valoarea de 22.000 lei.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj