Blaga despre Boc: „În campanie l-a susţinut pe Buda la Cluj, dar când a susţinut candidatul PMP la Arad?”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

vasile blagaPreşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, că nu i-au plăcut acţiunile lui Emil Boc, care ”a umilit 20.000 de oameni” veniţi la Cluj la mitingul PDL, pentru că nu a participat, şi a susţinut în campanie candidaţii PMP, dar a adăugat că nu ar fi demn pentru el să-l dea afară din partid.

“Evident nu mi-au plăcut acţiunile domnului primar Boc, domnului preşedinte Boc, ca toţi care ne-au fost preşedinţi şi pe care îi respect foarte mult pentru că au făcut cât au putut pentru partid, sunt membri de drept ai BPN al PDL. Deci, orice poziţie ar fi avut şi-o putea manifesta în forul decizional al partidului care se întâlneşte săptămânal, nu a venit la nicio şedinţă. Mai mult, a umilit 20.000 de oameni la Cluj, nu pe mine”, a precizat Blaga, la Adevăzul live, fiind întrebat despre faptul că Emil Boc a anunţat că nu participă la Congresul de fuziune cu PNL.

Blaga a explicat că PDL a organizat la Cluj cel mai mare miting din campania pentru europarlamentare, la care au participat 20.000 de oameni, iar Emil Boc nu a venit, preferând să meagă la Bucureşti la o reuniune a Fundaţiei Mişcarea Populară, “la analiză”.

“În timpul campaniei electorale, bine, se vedea că-l susţine pe domnul Buda la Cluj, dar ce să înţeleagă oamenii din teritoriu când era la Arad şi susţinea candidatul Mişcării Populare sau la Timişoara, unde îl susţinea pe Funeriu? Lucrurile astea e clar că nu ne-au făcut bine”, a mai spus Blaga.

El a adăugat că, dacă nu ar fi fost aceste lucruri şi dacă PDL nu ar fi fost “fracturat tocmai de cei care vorbesc de unificarea dreptei”, acest partid ar fi fost a doua forţă din ţară şi ar fi negociat altfel inclusiv unificarea dreptei.

Citeşte continuarea pe MEDIAFAX

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj