Cluj24h.ro

vineri, octombrie 22, 2021

Billy Idol concertează deseară în Piaţa Unirii. Pregătiri pe ultima sută de metri.

billy idolDacă bucureştenii s-au bucurat să-l asculte seara trecută pe Billy Idol, este rândul clujenilor ca în această seară să se distreze pe ritmul celor mai cunoscute piese ale artistului.

În această seară, de la ora 20, 00 Billy Idol va susţine mult aşteptatul concert în Piaţa Unirii din Cluj. Conform organizatorilor sunt aşteptaţi peste 15.000 de fani ai artistului, iar intrarea în spaţiul amenjat se va face începând cu orele 17,00 pentru ca de la ora 18,00 să înceapă concertul. Pe scenă vor urca în deschidere, trupele româneşti Kumm, Les Elephants Bizzares şi Roadkill Soda.

Totodată, organizatorii au mai anunţat că publicul nu va avea voie să intre în spaţiul special amenajat cu aparate foto profesionale sau băuturi. Cei care doresc să consume diferte băuturi le vor putea achiziţiona din interior.

Billy Idol a susţinut seara trecută un concert în Bucureşti la Arenele Romane, unde a fost primit cu aplauze şi urale din partea publicului. Fanii artistului s-au bucurat să reaudă piese ce l-au făcut celebru, piese precum  „Cradle of Love”, „Dancing With Myself”, „Flesh for Fantasy”, „Sweet Sixteen”, „Mony Mony”, „Eyes Without a Face”, „Rebel Yell” şi „White Wedding”.

DSCN0107

 DSCN0110

Sursă foto (Billy Idol): http://billyidol.net/

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi