”Billie Jean King Cup” (România – Italia) se joacă la Cluj.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Meciul România – Italia, din Grupa Mondială a ”Billie Jean King Cup”, se joacă la Cluj-Napoca, în 16 și 17 aprilie 2021.

Sursă: https://www.facebook.com/romaniafedcup/
Sursă: https://www.facebook.com/romaniafedcup/

Federația Română de Tenis anunță locul de desfășurare a întâlnirii din Billie Jean King Cup by BNP Paribas (noul nume sub care se desfășoară Fed Cup by BNP Paribas) dintre România și Italia, din 16 și 17 aprilie 2021, contând pentru play-off-ul Grupei Mondiale.

Astfel, pentru acest meci echipa României revine în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, cea care a găzduit, până acum, alte importante întâlniri ale echipei noastre de Fed Cup, în 2016, cu Cehia și Germania, în 2018, cu Canada și Elveția, și, în 2020, cu Rusia.
Această întâlnire cu Italia a fost programată, inițial, în 17 și 18 aprilie 2020, dar în actualul context al Pandemiei de Coronavirus COVID-19, s-a decis reprogramarea ei.
Echipa care va câștiga această întâlnire va juca în continuare în Grupa Mondială a Billie Jean King Cup by BNP Paribas.
Municipiul Cluj-Napoca a reprezentat, în ultimii ani, ”Acasă”, pentru echipele naționale de tenis ale României, iar primarul Emil Boc are un mesaj pentru fetele noastre:
”Le așteptăm din nou „acasă”, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, pe fetele extraordinare din echipa de FedCup a României. Va fi pentru a 6-a oară în ultimii 5 ani când găzduim această competiție de nivel înalt, acum sub numele Billie Jean King Cup. Ne pregătim, așadar, de noi meciuri de tenis memorabile la Cluj și sperăm să putem susține naționala cu toată forța noastră chiar din tribune! Hai România!!”

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj