Beard Brothers vă invită să aduceți un zâmbet pe fața cuiva

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

10254042_318148928351103_4518568225613673454_nBeard BROTHERS, o frăție de 30 de persoane din Cluj-Napoca, care a susținut, organizat sau a participat la mai multe evenimente sociale ce au ajutat persoane nevoiașe.

Sunt bărboși, uniți, activi social și puși pe fapte bune. Cam așa i-am descrie pe băieții de la Beard BROTHERS, care momentan provoacă lumea să fie mai bună prin campania „Catch a Smile Day”. Astfel, joi, 7 august folosiți-vă imaginația și faceți o faptă bună care să aducă un zâmbet pe fața cuiva!

La eveniment sunt așteptați cât mai mulți participanți, indiferent de naționalitate, culoare, vârstă, sex, orașul în care locuiesc, sloganul campaniei fiind ”WE CAN ALL CATCH A SMILE TOGHETER :)”.

Pentru clujenii care vor să se alăture campaniei sub formă de voluntari, Beard Brothers au pregatit cateva mii de surprize menite să adune zâmbete pe strada, și vă așteaptă joi, 7 august, începând cu ora 10 pentru a îi ajuta să le împartă trecătorilor.

Organizatorii își propun să strângă câteva mii de zâmbete, acestea trebuind filmate și/sau fotografiate, apoi postate pe pagina lor de facebook: Beard Brothers, de unde puteți afla mai multe detalii despre asociație și scopurile ei.

Powered by Dispersie 🙂

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj