UPDATE: Bărbat reținut după ce a amenințat un copil cu un cuțit pentru 5 lei.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
Foto: Arhiva
Foto: Arhiva

La data de 24.01.2018, în jurul orei 23.00, Poliția Municipiului Cluj-Napoca – Secția 2 Poliție, a fost sesizată prin SNUAU 112, de un minor de 15 ani, din Cluj- Napoca, cu privire la faptul că în jurul orelor 22:55, o persoană necunoscută de sex masculin, prin amenințare cu un cuțit, l-a deposedat de suma de 5 lei, în timp ce se afla într-o stație de transport în comun pe B-dul 21 Decembrie 1989 din Cluj- Napoca.

Patrula de siguranţă publică din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie, cu sprijinul unui jandarm din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca, unui echipaj al poliției locale şi al cetăţenilor, a identificat bărbatul de 31 ani, din municipiul Câmpia Turzii, jud. Cluj.

Acesta a fost reţinut pentru 24 ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca în vederea luării unor măsuri preventive.

Cercetările continuă în vederea probării întregii activități infracționale a suspectului.

UPDATE:

P​e numele barbatului de 31 ani, din Campia Turzii instanta de judecata a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile pentru savarsirea infractiunii de ​talharie calificata. Cercetarile continua in vederea probarii intregii activitati infractionale a barbatului.
Acesta a fost depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Cluj.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj