BĂRBAT DISPĂRUT. L-AŢI VĂZUT?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

barbat disparut din borsaUn bărbat, de 30 ani, a dispărut după ce a fost externat la o unitate medicală din Borşa.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MESEŞAN MIHAI BOGDAN, de 30 ani, a plecat voluntar, din data de 21 august a.c., de la o unitate medicală din Borşa, județul Cluj şi nu a mai revenit.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 1,85-1,90 m, greutate 85-90 kg, constituție fizică atletică, față ovală, ten deschis, ochi căprui, păr creț, brunet, mustață și barbă.

ÎMBRĂCĂMINTE – la data plecării purta un tricou de culoare maro, pantaloni de trening și pantofi sport de culoare neagră.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj