BĂRBAT DISPĂRUT. L-AŢI VĂZUT?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

disparutUn bărbat de 73 de ani, din comuna Călăraşi, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din data de 14 ianuarie a.c. şi nu a mai revenit.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că IAKAB IOAN, de 73 de ani, din comuna Călăraşi a plecat voluntar, din data de 14 ianuarie a.c., de la domiciliu şi nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :

Înălţime 1,70 m, greutate 68 kg., faţă lungă, ochi căprui, nas drept, buze subţiri, bărbie rotundă, ten deschis, păr grizonat.

Alte indicii: – la data dispariţiei purta barbă mare; referitor la obiectele de îmbrăcăminte se cunoaşte faptul că purta o pereche de blugi albaştri şi geacă din piele de culoare închisă.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj