Bărbat de 80 de ani din Turda, dispărut. L-AŢI VĂZUT?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

TODEA AUn bărbat de 80 de ani, din Turda, este plecat de acasă din data de 18 iunie a.c. şi nu s-a întors până în prezent. Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că TODEA ALEXANDRU, în vârstă de 80 de ani, din Turda, a fost transportat la data de 18 iunie a.c., la unitatea de primiri urgenţe din Turda, întrucât prezenta o plagă superficială, în zona capului, care s-ar fi produs în urma unei căzături. Bărbatul ar fi refuzat internarea şi ar fi plecat din unitate, nerevenind însă acasă.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE : înălţime: 1,75 m; greutate: 75 kg; ochi căprui; păr cărunt, tuns scurt;

ÎMBRĂCĂMINTE – La data plecării, purta pantaloni tip blue jeans, cămaşă cu mânecă scurtă de culoare deschisă, şapcă tip joben, culoare alb cu negru.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj