Bărbat accidentat mortal de un tren în zona haltei Gârbău. Polițiștii încearcă să îl identifice și să afle cum s-a petrecut accidentul

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
politia
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

La data de 6 iunie a.c., ora 19:30, polițiștii din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Cluj Napoca – Biroul Judeţean de Poliţie Transporturi Cluj, au fost sesizaţi, prin apel unic de urgență 112, cu privire la faptul că trenul care circulă pe relația Oradea – Cluj-Napoca, a surprins și accidentat o persoană.

La fața locului, polițiștii au constatat că, la pasajul de trecere la nivel cu calea ferată din zona haltei Gârbău, trenul a surprins și accidentat mortal un bărbat în vârstă de aproximativ 40-50 de ani.

Cadavrul a fost transportat la I.M.L. Cluj în vederea efectuării necropsiei. Cercetările sunt continuate de către polițiști în vederea identificării bărbatului și stabilirii împrejurărilor exacte în care a survenit decesul.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj