Balul Operei 2016

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Afis B.O. 2016Într-o cetate milenară, de mare tradiţie europeană, cu un centru universitar de mare prestigiu naţional şi internaţional, propunem, prin BALUL OPEREI 2016, un eveniment dedicat valorilor şi perpetuării unui perimetru select, care reuneşte, an de an, personalităţile vieţii academice, culturale, economice şi politice, ale căror eforturi conjugate duc, în final, la excelenţa în educaţie, cultură, artă şi civilizaţie a întregii comunităţi.

Această ediție a Balului Operei reprezintă o revenire la formatul inițial al evenimentului, în aşteptarea lucrărilor care vor permite extinderea scenei pe toată suprafaţa sălii de spectacol, în spiritul unei manifestări de o asemenea anvergură.

Ediția 2016 a Balului Operei aduce în fața publicului un spectacol în premieră, Musical on Broadway, oferit de Opera Naţională Română, sub bagheta lui Gabriel Bebeșelea și în regia Mihaelei Bogdan. Momentul muzical va fi urmat de tradiţionala Gală a Laureaţilor – decernarea Trofeelor Lya Hubic, a Premiului Mecena şi a titlului de Senior al Cetăţii.

Dupa o pauză de şampanie, colorată muzical , cea de-a doua parte a Balului Operei continuă cu un concert extraordinar, într-un alt registru, dar în același spirit de Broadway, sub genericul Sinatra, susținut de Horia Brenciu & HB Orchestra Big Band.

Marele Bufet al Balului Operei și recitalul susținut de excepționalul muzician de culoare Irvin Doomes (Statele Unite) pe scena special amenajată din foaier vor face şi din această ediţie una de neuitat.

Amfitrionii Balului Operei 2016 sunt Rareș Bogdan şi Irvin Doomes.

Balul Operei – spectacol de înaltă ţinută, desfăşurat într-un cadru dedicat exprimării şi interrelaţionării propice recompensării talentului, a frumuseţii şi generozităţii – este evenimentul integrat şi aliniat marilor evenimente de gen din Europa.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj