BAC 2014: Din ce licee provin elevii de 10 ai Clujului?

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

bac-2014-bacalaureat-2014-limba-materna-probaLa nivelul judeţului Cluj sunt 10 absolvenţi de liceu care au obţinut media 10 la Bacalaureat. În topul liceelor este din nou, „Gheorghe Şincai”.

Astfel, rezultatele afişate pe bacalaureat.edu.ro ne arată cine sunt elevii de 10 ai Clujului. Conform acestora, 3 dintre ei au absolvit Liceu Teoretic „Gheorghe Şincai”, 2 au absolvit Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu”, alţi 2 au absolvit Liceul Naţional „Emil Racoviţă”, un absolvent vine din Dej de la Liceul Naţional „Andrei Mureşanu”, un alt absolvent vine de la Liceul Teoretic Liviu Rebreanu din Turda şi unul  de la Liceul Tehnologic „Vlădeasa” din Huedin.

Lista absolveniţilor ce au promovat examenul de Bacalaureat cu 10:

1. BLAJ W.GH. PATRICIA LUIZA-LICEUL TEORETIC „GHEORGHE SINCAI” CLUJ-NAPOCA

2. BORA R CRISTINA-NELIDA- COLEGIUL NATIONAL „ANDREI MURESANU” DEJ

3. COSTIN I.O. BIANCA – IOANA-LICEUL TEORETIC „ONISIFOR GHIBU” CLUJ-NAPOCA

4. ILEA V. MARIA- LICEUL TEORETIC „LIVIU REBREANU” TURDA

5. MURESAN I. DIANA – PAULA- LICEUL TEORETIC „ONISIFOR GHIBU” CLUJ-NAPOCA

6. PASCARU S. COSMINA-ROXANA- COLEGIUL NATIONAL „EMIL RACOVITA” CLUJ-NAPOCA

7. PUȘCAȘ-GELERIU GH.D. ANA MARIA- LICEUL TEORETIC „GHEORGHE SINCAI” CLUJ-NAPOCA

8. ŞANDRU D. DORIANA- LICEUL TEHNOLOGIC „VLADEASA” HUEDIN

9. SAVA L NADIA ARIADNA- LICEUL TEORETIC „GHEORGHE SINCAI” CLUJ-NAPOCA

10. SFÎRLEA I. ALEXANDRU-IOAN- COLEGIUL NATIONAL „EMIL RACOVITA” CLUJ-NAPOCA

Ministrul Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie le-a transmis „Felicitări!” tuturor elevilor ce au promovat examenul de Bacalaureat.

„Felicitări tuturor absolvenţilor de liceu, care au susţinut, zilele acestea, examenul de Bacalaureat! Le urez succes pe mai departe celor care au promovat şi, totodată, îi încurajez pe cei care nu s-au pregătit suficient să-şi păstreze încrederea în forţele proprii şi să înveţe mai mult pentru următoarele sesiuni de examen. De asemenea, mulţumesc cadrelor didactice care s-au implicat în buna organizare şi derulare a probelor de anul acesta! Rezultatele acestui examen reflectă munca depusă atât de elevi, cât şi de profesori de-a lungul celor patru ani de liceu. Există, desigur, o departajare în funcţie de performanţe, dar este foarte important că elevii care nu au promovat Bacalaureatul în sesiunea de vară vor fi sprijiniţi pentru a obţine performanţă în viitor. Ei nu sunt şi nu trebuie să se simtă abandonaţi.”, a spus Remus Pricopie.

Sursă foto:  www.enational.ro

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj