Deputat PSD: Autonomia Ținutului Secuiesc este o aberație neconstituțională!

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Proiectul de lege pentru Autonomia Ţinutului Secuiesc este o aberație neconstituțională, un atentat la adresa suveranității statului român, spune Horia Nasra, deputat PSD.

nasraConform acestuia, proiectul a primit avize negative de la `Comisia pentru drepturile omului, culte şi problemele minorităţilor naţionale` și `Comisia pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului`, prin urmare, consideră că președinții respectivelor comisii trebuiau să urmărească cu atenție și responsabilitate derularea procedurii legislative și să amendeze public, din timp, această ABERAȚIE NECONSTITUȚIONALĂ.

Ajunsă la vot, această aberație neconstituțională ar fost respinsă cu o largă majoritate! Le solicit colegilor din Senat să RESPINGĂ de URGENȚĂ acest proiect, acest atentat la adresa suveranității statului român, a adăugat deputatul.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj