Aurelia Cristea: „Viitorul copiilor nu are culoare politică!”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

aurelia cristeaViitorul copiilor nu trebuie sa aibă culoare politica, suntem datori şi obligați toți decidenții să-i dam culoarea unei vieți mai bune.

Creşterea alocației de stat pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani şi pentru copiii cu dizabilități trebuie sa fie un prim  pas într-un set de măsuri, în toate acțiunile care privesc copiii, efectuate de autoritățile administrative, legislative, instituțiile publice sau private, de instanțele judecătoreşti, interesele copiilor prevalând altor priorități.

„Am votat creşterea alocaţiei  de stat şi  consider că tot ceea ce ţine de creşterea copiilor trebuie  să fie o prioritate pentru Parlament şi  politicile guvernamentale.  Copiii  trebuie  să beneficieze de protecţie şi de asistenţă, un cadru social şi instituţional care să contribuie la dezvoltarea armonioasă a personalităţii, într-un mediu sănătos” a declarat deputatul Aurelia Cristea, preşedintele PSD Cluj-Napoca.

Creşterea alocației copiilor, într-o perioadă de stabilitate economică, trebuie să fie dublată de un proiect social pe mai multe generații asumat de toată clasa politică, care să prevadă şi modificări esențiale privind îmbunătățirea creşterii copilului, a indemnizației de maternitate, a sprijinirii familiei, urmând ca Executivul şi Parlamentul să asigure o continuitate  bugetară a acestui demers.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj