Aurelia Cristea, noul președinte interimar al PSD Cluj Napoca

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

Aurelia CristeaMinistrul delegat pentru Dialog Social, deputatul Aurelia Cristea a fost desemnată în ședința biroului permanent județean al PSD Cluj, vineri, 4 iulie, președinte interimar al organizației PSD Cluj-Napoca.

„Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată.  Echipa PSD Cluj Napoca va continua drumul bun confirmat la alegerile europarlamentare. Împreună am reușit să obținem după mulți ani un mandat de deputat în municipiul Cluj Napoca și sunt sigură că în viitorul apropiat, în urma activităților noastre, va crește încrederea clujenilor în acest nou proiect politic, `Cu mintea și inima pentru clujeni`. Îi invit pe cei care își propun să susțină un nou tip de comportament politic, exclusiv în slujba comunității, să vină alături de noi” a declarat ministrul clujean, deputatul Aurelia Cristea.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj