Aurelia Cristea: „Emil Boc se plânge public de propria neputință !”

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
aurelia cristea
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Situație hilară pentru administrația municipiului Cluj-Napoca: primarul  Emil Boc se plânge public de propria neputință administrativă, susţine contracandidatul edilului, Aurelia Cristea. 

Conform acesteia, după ce timp de mai bine de un an, Emil Boc a blocat circulația din  Cluj-Napoca, prin gestionarea defectuoasă a lucrărilor de reabilitare a mai multor artere clujene, paralizând traficul și blocând practic orașul în mai multe intervaluri orare, în ultimele zile, recunoaște cu seninătate că este „nemulţumit de calitatea unor lucrări din zona centrală” în condițiile în care oficiali ai primăriei Cluj-Napoca, aveau în sarcină să urmărească execuţia cu profesionalism.

„Emil Boc nu se poate ascunde în spatele unui funcționar al primăriei. În ciuda numeroaselor sesizări și fotografii depuse și trimise de cetățeni primăriei Cluj-Napoca, privind modul defectuos în care se derulau lucrările de modernizare, Emil Boc a privit nepăsător aceste lucrări iar astăzi, `îngrijorat` de starea proastă a lucrărilor împinge termenul de recepție până cândva în primăvară” a declarat deputatul Aurelia Cristea, președintele PSD Cluj-Napoca.

PSD Cluj-Napoca îi solicită primarului Emil Boc să-și reia atribuțiile administrative și să ia în serios problemele orașului, în loc să se plângă public de propria neputință!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj