Au început lucrările pe drumul județean 161K (DN 16) – Căian Vamă – Bărăi – Sava – Mureşenii de Câmpie – Chiriș

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DSCN3451Consiliul Judeţean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic și a locuitorilor din zonă faptul că, în cadrul programului de lucrări ce vizează îmbunătățirea infrastructurii rutiere a judeţului, pe drumul județean 161K (DN 16) – Căian Vamă – Bărăi – Sava – Mureşenii de Câmpie – Chiriș au demarat o serie de lucrări de întreţinere.

Este, astfel, vizat un tronson în lungime totală de peste 20 de kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 20+120. Lucrările constau în plombări, burdușiri, completarea de acostamente, curățarea șanțurilor, rigolelor și a podețelor, precum și tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare.DSCN8697

De asemenea, pe un sector în lungime de peste 7 kilometri cuprins între pozițiile kilometrice 13+000 și 20+120 vor fi executate lucrări de asfaltare. Până în acest moment a fost deja așternut stratul de piatră spartă și au fost executate alte lucrări pregătitoare în vederea asfaltării pe o lungime de aproximativ un kilometru.

Importanța drumului județean 161K, pentru locuitorii din zonă, dar nu numai, este dată de faptul că acesta face legătura între drumul judeţean DJ 109C pe direcţia Gherla şi drumul naţional DN 16 pe direcţia Apahida – Cluj.

Lucrările se desfăşoară exclusiv în condiţii meteorologice favorabile.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj