Au furat 70 de covoare de la o firmă din Cluj-Napoca şi le-au ascuns în Floreşti

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
covoare
Sursă foto: http://casa.acasa.ro/

Poliţiştii clujeni au percheziţionat, ieri, sediul unei societăţi comerciale din Florești, pentru documentarea activităţii infracţionale a trei persoane, bănuite de furt. 

Prejudiciul reclamat este de aproximativ 20.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Cluj-Napoca – Secţia 2 Poliţie au pus în executare, ieri, 22 aprilie a.c., un mandat de percheziţie emis pentru verificarea unui agent economic din Floreşti.

Din cercetări a reieşit că, în perioada 19-21.07.2014, trei persoane necunoscute ar fi pătruns, prin efracţie, în incinta unei societăţi comerciale din Cluj-Napoca, de unde ar fi sustras bunuri de aproximativ 20.000 de lei.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani, din Cluj-Napoca, bănuiţi că şi-ar fi însuşit circa 70 de covoare.

Totodată, în urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au descoperit şi ridicat în vederea continuării cercetărilor două covoare cu privire la care există indicii ca provin din comiterea faptei ilicite.

Investigațiile continuă în cauză, pentru documentarea întregii activități infracționale şi recuperarea integrală a prejudiciului creat, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj