Au fost reluate lucrările de modernizare a drumului județean DJ 161H Suatu

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
drum 3
Foto: Arhiva

În contextul condițiilor meteo mai mult decât favorabile din ultima perioadă, drumurilor județene pe care Consiliul Județean Cluj a reluat deja lucrările de reabilitare și modernizare li s-a adăugat și drumul județean DJ 161H Suatu.

Astfel, în aceste zile se execută lucrări de ridicare la nivel a capacelor de canalizare în urma asfaltării unui tronson de drum în lungime de 4 kilometri, de la kilometrul 0+000 până la kilometrul 4+000. Totodată, în perioada imediat următoare lucrările vor continua cu asfaltarea a două poduri de pe acest drum județean și cu amenajarea albiei după ce anterior, în cursul anului trecut, pe aceste poduri s-au desfășurat lucrări de investiții atât pe partea de infrastructură, respectiv fundații și culei, cât şi pe partea de suprastructură constând în grinzi, placă suprabetonare, trotuare și parapeţi.

Așa după cum am promis, intenția noastră este de a oferi clujenilor și tuturor celor care ne tranzitează județul drumuri de cea mai buna calitate și care să permită circulația în condiții de siguranță. Acesta este motivul pentru care în perioada imediat următoare vom finaliza în bune condiții toate lucrările anterior începute, fiind atenți nu doar la calitatea drumului propriu-zis și a stratului de asfalt turnat ci și la toate celelalte elemente care contribuie la siguranța și confortul participanților la trafic” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, domnul Alin Tișe.

În vederea îndeplinirii tuturor normelor legale și a standardelor în vigoare, calitatea lucrărilor este verificată permanent de reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Cluj şi de diriginţii de şantier din cadrul Direcţiei de Administrare a Domeniului Public şi Privat al Județului Cluj.

Biroul de presă

16 martie 2017

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj