Au fost finalizate lucrările de asfaltare pe drumul judeţean 109B Cornești – Igriția – Oșorhel – DJ 108B

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

cornesti 1Consiliul Județean Cluj a finalizat lucrările de asfaltare derulate pe drumul județean 109B Cornești – Tiocu de Jos – Tiocu de Sus – Igriția – Vâlcele – Oșorhel – DJ 108B.

Acestea au vizat un sector în lungime de 10,8 kilometri, de la kilometrul 19+200 până la kilometrul 30+000. În ceea ce privește lucrările de întreținere, în totalitatea lor, acestea vizează un sector de drum în lungime de 12,9 kilometri, de la kilometrul 17+100 la kilometrul 30+000.

Anterior, au fost executate lucrări constând în realizarea de casete în vederea lărgirii căii de rulare pe anumite sectoare, reprofilarea drumului cu cilindrare cu adaos de balast, realizarea de șanțuri, desfundarea podețelor, tăierea lăstărișului din vecinătatea căii de rulare şi așternerea de strat de balast stabilizat pe toată lungimea sectorului de drum vizat de lucrările de asfaltare.

cornestiÎn urma finalizării lucrărilor de asfaltare, de pe acest sector de drum au fost extrase carote, de către un laborator specializat, pentru verificarea calităţii stratului de asfalt, respectiv a grosimii şi consistenţei acestuia.

De asemenea, pentru completa finalizare a lucrărilor de întreținere vor mai fi realizate acostamente, vor fi montați parapeți în zonele unde situația impune acest lucru şi se vor executa marcaje şi semnalizare rutieră.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj