Au demarat lucrările de asfaltare pe sectorul de drum Gherla – Fizeșu Gherlii

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

SAM_5349Consiliul Judeţean Cluj informează participanţii la trafic și locuitorii din zonă în legătură cu faptul că, pe drumul judeţean 109C Gherla – Fizeşu Gherlii – Ţaga – Geaca – Cămărașu (DN16), a demarat și se află în plină derulare asfaltarea sectorului de drum Gherla – Fizeșu Gherlii.

În această etapă, au fost deja asfaltați aproximativ 1,5 kilometri de drum, pe un sens de circulație, întregul sector vizat având o lungime de 2,8 kilometri, între pozițiile kilometrice 1+400 și 4+200.

SAM_5346Reamintim în acest context faptul că lucrările de întreținere vizează mai multe sectoare de drum situate pe un tronson în lungime de aproape 38 de kilometri, de la kilometrul 1+400 până la kilometrul 39+200. Astfel, sectorul de drum Țaga – Geaca – Cămărașu (DN 16), în lungime de 21,6 kilometri, mai exact între kilometrul 17+600 și kilometrul 39+200, a fost asfaltat în proporție de 90%, pe restul de 10% din lungimea acestui sector executându-se lucrări complexe ca au vizat fundația drumului. După finalizarea asfaltării sectorului de drum Gherla – Fizeșu Gherlii, preconizată a avea loc extrem de rapid, vor fi finalizate și lucrările de asfaltare din zona Țaga, inclusiv pe raza localității.

De asemenea, pe întreg tronsonul de drum sunt prevăzute și lucrări de realizare a șanțurilor, de completare a acostamentelor, de desfundare şi curăţare a podeţelor, şanţurilor şi rigolelor, tăiere de lăstăriș și vegetație din vecinătatea căii de rulare, precum și lucrări de marcaje rutiere.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj