Au demarat lucrări de întreţinere pe drumul judeţean DJ 161A Apahida – Morişti

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

DJ 161A Apahida – Morişti 1Consiliul Judeţean Cluj anunţă demararea lucrărilor de întreţinere pe drumul judeţean DJ 161A Apahida – Morişti, vizat fiind sectorul de drum situat între drumul naţional DN1C (Apahida, poziţia kilometrică 0+000) şi localitatea Morişti (poziţia kilometrică 3+600).

Lucrările de întreţinere constau în frezarea asfaltului, plombări cu asfalt şi burduşiri, în momentul de faţă desfăşurându-se lucrări de frezare a asfaltului care au drept scop asigurarea unui front de lucru consistent.

„Decizia de a interveni pe acest drum are o dublă motivaţie, obiectivul nostru fiind atât acela de a le asigura locuitorilor din zonă condiţii normale de trafic cât şi de a contribui la facilitarea accesului şi la dezvoltarea Băilor Cojocna, extrem de cunoscute şi căutate pentru lacurile şi bazinele cu apă sărată folosite în scopuri terapeutice” a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, domnul Alin Tişe

DJ 161A Apahida – Morişti DJ 161A Apahida – Morişti 4

DJ 161A Apahida – Morişti 3 DJ 161A Apahida – Morişti 2

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj