Au demarat lucrări de întreținere, cu asfaltare, pe drumul judeţean 161 (DN 1C) – Dăbâca – Panticeu

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

asfaltare panticeuConsiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 161 (DN 1C) – Dăbâca – Panticeu au demarat și se află în plină derulare lucrări de întreținere care se vor finaliza cu așternerea de covor asfaltic.

Lucrările vizează un sector de drum în lungime de peste 11 kilometri, cuprins între pozițiile kilometrice 17+000 și 28+030.asfaltare panticeu 1

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Importanța lucrărilor e dată de faptul că acest drum județean face joncțiunea cu drumul național 1C. Astfel, vom asigura celor care tranzitează zona un acces mult mai rapid şi mai uşor către drumul național și, implicit, către orașele importante din judeţ, respectiv Cluj-Napoca, Gherla și Dej”.

asfaltare panticeu 2În această etapă, a fost deja asfaltat un sector în lungime de aproximativ 4 kilometri, pe ambele sensuri de circulație. În paralel, se execută lucrări pregătitoare constând în plombări cu beton asfaltic și tratarea burdușirilor în vederea așternerii covorului asfaltic pe restul sectorului de drum vizat. De asemenea, lucrările vor viza și completarea acostamentelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor, desfundarea podețelor, operațiunile urmând a se finaliza prin realizarea de marcaje și semnalizare rutieră.

 

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj