luni, septembrie 25, 2023

UPDATE: AŢI VĂZUT-O ? Tânără plecată de la domiciliul din Dej, căutată de familie.

Criolipoliză

Din Septembrie te bucuri de servicii de criolipoliză la Allure Clinique de Beaute! În doar trei ședințe, poți scăpa de 5-6 cm în circumferință. Slăbește la rece, fără bisturiu și la un preț accesibil printr-o procedură fără riscuri.

MOLDOVAN NICOLETA-RODICAO tânără, de 17 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 14 ianuarie a.c. și nu a revenit la domiciliu până în prezent. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

UPDATE: În urma mediatizării dispariţiei numitei Moldovan Nicoleta Rodica de 17 ani, din municipiul Dej, judeţul Cluj, aceasta a revenit la domiciliu astfel încât căutările acesteia au încetat.

La data de 21 ianuarie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MOLDOVAN NICOLETA-RODICA de 17 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din data de 14 ianuarie a.c. și nu a mai revenit.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 1,62-1,65 m, greutate 47 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi căprui-verzui, păr lung, negru.
ÎMBRĂCĂMINTE  – la data plecării era îmbrăcată cu pantaloni albaștri tip blugi, geacă maro deschis cu glugă și blană, pantofi negri.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Noi