UPDATE: AŢI VĂZUT-O ? Tânără plecată de la domiciliul din Dej, căutată de familie.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

MOLDOVAN NICOLETA-RODICAO tânără, de 17 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a plecat voluntar de la domiciliu în data de 14 ianuarie a.c. și nu a revenit la domiciliu până în prezent. Dacă o vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112 pentru a anunţa imediat Poliţia!

UPDATE: În urma mediatizării dispariţiei numitei Moldovan Nicoleta Rodica de 17 ani, din municipiul Dej, judeţul Cluj, aceasta a revenit la domiciliu astfel încât căutările acesteia au încetat.

La data de 21 ianuarie a.c., Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că MOLDOVAN NICOLETA-RODICA de 17 de ani, din Dej, judeţul Cluj, a plecat de la domiciliu din data de 14 ianuarie a.c. și nu a mai revenit.

Semnalmentele persoanei dispărute :

SEMNALMENTE – înălţime 1,62-1,65 m, greutate 47 kg, constituţie atletică, faţa ovală, ochi căprui-verzui, păr lung, negru.
ÎMBRĂCĂMINTE  – la data plecării era îmbrăcată cu pantaloni albaștri tip blugi, geacă maro deschis cu glugă și blană, pantofi negri.

Cetățenii care pot furniza orice informaţii despre persoana dispărută, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj