Atenţie şooferi! Primăria Cluj-Napoca anunţă continuarea lucrărilor de modernizare pe Splaiul Independenței

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
trafic cluj 5
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă ca începând de marți, 23 februarie 2016, vor continua lucrările de modernizare a Splaiului Independenței, tronsonul cuprins între podul Napoca și str. George Coșbuc.

Desfășurarea lucrărilor presupune restricții de circulație pe banda adiacentă spre Someșul Mic, fiind asigurată doar circulația pe linia de tramvai. Rugăm conducătorii auto să evite pe cât posibil zona, pentru a nu se crea blocaje ale traficului.

Ca și traseu alternativ recomandăm Bd. 1 Decembrie 1918 – Pod Garibaldi – str. Uzinei Electrice – aleea Stadion – str. G.Cosbuc – Str. Card. Iuliu Hossu.

Zona de lucrări va fi semnalizată cu indicatoare rutiere și balize prin grija executantului lucrărilor de modernizare a străzii.

Ne cerem scuze participantilor la trafic și locuitorilor din zonă pentru disconfortul creat şi îi rugăm să se conformeze noilor reglementări de circulaţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj