Atenţie şoferi! Sunt anunţate restricţii de circulaţie pentru 12-13 martie 2016

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj
circulatie cluj
Foto: Arhiva Cluj24h.ro

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă instituirea unor restricţii de circulaţie pentru zilele de sâmbătă și duminică, 12-13 martie 2016, pentru desfăşurarea în bune condiţii a unor lucrări care se execută la turnul Primăriei. Restricțiile de circulație vor fi instituite astfel:

 Închiderea circulației autovehiculelor, cu excepția transportului în comun, pe calea Moților de la intersecția cu str.Clinicilor – sens de venire spre centru;

 Închiderea totală a circulației pe str.Petru Maior;

 Interzicerea virajului la stânga de pe str.George Coșbuc în Calea Moților, cu excepția transportului în comun;

 Interzicerea virajului la stânga de pe str. Mihai Eminescu pe Calea Moților;

 Interzicerea virajului la stânga de pe Calea Moților pe str.Petru Maior.

Traseul deviat pentru autovehiculele care circulă pe direcția str. Emil Isac și str. Memorandumului spre Piașa Lucian Blaga este pe str. Gheorghe Șincai. Trecerea de pietoni de pe Calea Moților la intersecția cu str.Petru Maior se va reloca la intersecția cu str.Vasile Alecsandri.

Facem un apel clujenilor să dea dovadă de înţelegere în perioada menţionată şi să se conformeze reglementărilor de circulaţie.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj