Atenție șoferi! Se anunță noi reglementari de circulație in cartierul Gheorgheni. Află detalii.

Retro L'Amour

un concert, o poveste de arta muzicala dedicat muzicii anilor ' 80' 90 si prezent care se desfasoara in data de 27 Iulie 2024 la BT Arena, Cluj Napoca si reuneste artisti legende ale acelor vremuri.

Retro L'Amour, cluj24h.ro, știri din cluj

harta pentru comunicat gheorgheni cu pistele de bicicleteÎncepând de miercuri, 3 iulie 2019, Primăria Cluj-Napoca a instituit sensuri unice de circulație în cartierul Gheorgheni, pe străzile cuprinse în perimetrul dintre Bd-ul N. Titulescu – L. Rebreanu – str. Albac – str. C-tin Brâncuși – Piața Cipariu.

În prima etapă se vor institui sensuri unice de circulație în perimetrul străzilor C-tin Brâncuși – Măcinului – Septimiu Albini – Mihai Veliciu, astfel:
 str. Madach Imre – sens de circulație spre strada Mihai Veliciu
 str. Aron Densușianu – sens de circulație spre str. C-tin Brâncoveanu
 str. Vasile Lupu (tronsonul între str. C-tin Brâncuși și S. Albini) sens de circulație spre str. Septimiu Albini
 str. Tache Ionescu (tronsonul între str. C-tin Brâncuși și S. Albini) sens de circulație spre str. C-tin
Brâncuși
 str. Axente Sever – sens de circulație spre str. S. Albini.

harta pentru comunicat gheorgheni etapa 1 si 2Pe străzile pe care se vor institui sensuri unice de circulație se vor lua în evidență locuri de parcare pe partea carosabilă, iar pe str. Axente Sever și Tache Ionescu se vor realiza și piste de biciclete.

Va urma apoi etapa a 2-a, care va cuprinde perimetrul străzilor Septimiu Albini – C-tin Brâncoveanu – Liviu Rebreanu/Iugoslaviei.

Articole Noi

Tunsoare sau aranjat GRATUIT

La fiecare programare pentru vopsit sau decolorat, te așteaptă un cadou: tunsoarea sau aranjatul GRATUIT! 💇‍♀️💖 📞 Sună acum la 0754458985 pentru detalii și

vopsire gratuită cluj, allure clinique de beaute, cluj24h.ro, decolorare păr cluj, vopsire păr cluj